Opret indlæg i gæstebog
Kirsten Merrild
15-02-2014
Hej Carl
Tak for din hjemmeside, den er virkelig med "kød på". Nu vil jeg lære Otto Sharmers 7 punkter udenad :)
peter jørgensen
22-04-2013
jgd glemte lige at sige at jeg ikke bryder mig om os og dem
peter jørgensen
22-04-2013
et meget spændende initiativ som jeg vil glæde mig til at følge
Niels Aagaard
18-01-2013
Dejligt med et menneske, som mener noget, og som tør noget.
Det er på tide, at sådanne mennesker samler sig i et omfattende landsnetværk og handler sammen.
Svar: Tak for tilliden. Jeg er enig i, at det ville
være spændende med et netværk, der
kunne rumme diskussioner om alternativer til konkurrencestatens vækstdynamik.
Et tilløb er Den almennyttige forening,
Socialøkonomi Nordjylland. www.socialoekonominord.dk
Lene Rix Flarup
18-12-2012
Tak for dit indlæg i P1 for lidt siden. Og for at sådan en som dig findes. Jeg har indtil fornylig boet i Hjardemål Klit, men blev jaget fra hus, hjem, og skovens dybe stille ro af det uhyrlige testcenter i Østerild. Ærgerligt jeg ikke kendte til dine projekter, da vi boede så tæt på. Men du giver mig lyst til at gå igang med et socialøkonomisk projekt!
Svar: Lad mig gøre opmærksom på vores
forening. Se:www.socialoekonominord.dk
Sig til, hvis vi kan bidrage med noget.
Irena Lincoln
14-07-2010
Hi Carl ,
It was fabulous ro read this pre-book.
It was phenomenal advance and great experience to work with You
Was interesting to read even little bit dificult (because of language)
But only one thing what I was missing ,knowing how hard You was working ,what about political atmoshere in regards Your experience ?
Other wice I never met anyboday else how so productive can to act localy and think globaly
I wish You great LUCK!!!
Christian Degn
02-02-2010
Lige hjemvendt fra Sydfrankrig opfordres jeg til at kigge på din hjemmeside. Med mit kendskab til dig, udstyrede jeg mig selv med 2 øl inden jeg åbnede. Vidste den var lang.
Blev glædeligt overrasket. Endnu en marxist/leninist der er blevet omvendt til Hørupvianer. Nu mangler vi bare Scocozza og Johanne Smidt-Nielsen (hun bliver god - et oratorisk talent på højde med Obama). Sender gerne et medlemskort til Det Radikale Venstre
Ib J.
19-01-2010
Som din hjemmeside nu er blevet udformet tror jeg virkelig den kan være med til at sætte noget i gang ude i landet. Det vil jeg gerne være med til at fremme mest muligt. Har lagt et lille indlæg på Forum for dialog
Maren
15-01-2010
Carl, det er spændende det du har gang i her. Jeg blir jo ganske rørt når jeg læser om dig i din tid. Jeg håber dialogen vil blomstre.
Maren
Lars Christensen
14-01-2010
Hej Carl! Jeg blev berørt af at læse om dine ungdommelige erfaringer med depression og åndelige interesser, som dine forældre bibragte dig. Er det muligt, at det er den slags, der skal til for at danne et menneske som dig, der åbentbart har haft vilje og evne til at gøre en forskel - for medmennesker og for den bæredygtige del af vores BNP. I så fald er det en hård skole.
Jeg har ikke prøvet det der med socialt udviklingsarbejde, hverken i praksis eller teoretisk, men hygget mig i friskolen.
Den drøm om et folkeligt fællesskab, der gemte sig i friskolens præmisser, forekommer det mig, er fordampet i materialismens vellykkede årtier i vores livstid. Gad nok vide, om naturulykker og babeltårnsbyggerikonsekvenser vil komme til at danne grundlag for ny begyndelse og ny optimisme. Siger dine teorier noget om det?
Jeg er imponeret over, at du orker at række forskellen ind i fremtiden. Hel og lykke med det.
Lars
flemming olsen
13-01-2010
Kære Carl, gamle ven. Til lykke med den flotte hjemmeside. Lad os diskutere videre derfra. Med venne-lig hilsen, Flemming.
Karsten Højen
05-01-2010
Hej Carl
Har kun meget overfladisk været hjemmesiden igennem. Den ser rigtig spændende ud - gi´r både mulighed for hurtigt overblik og mulighed for fordybning. Glæder mig til at se når den bliver krydret med lidt flere billeder og grafiske illustrationer.
Jeg håber og tror den vil bidrage til formidling af den kolossale viden og erfaring du har på området - og også give mulighed for at du kan komme ud på de skrå brædder med dine foredrag.
Godt gået hertil - og god held videre frem...
Gode hilsner
Karsten Højen
Ragnhild
03-01-2010
Flot hjemmeside Carl. Held og Lykke med at skrive en bog og udbredelse i øvrigt, af dine rige erfaringer og gode menneskesyn, som mange burde have glæde af. Du har været en ledestjerne som alle vores projekter er vokset op ved - tak for det.
Hilsen fra Ragnhild
Signe Christensen
14-12-2009
Hej hej,
Flot hjemmeside. Og spændende at læse, selv læst fra nærmeste hold. Og den bog burde du selvfølgelig skrive!
Jens Christensen
14-12-2009
Meget fint. En skam at jeg ikke havde nået at læse hjemmesiden inden vi mødtes i lørdags, som grundlag for lidt udveksling af synspunkter. Måske skulle du læse Tim Jacksons Prosperity without Growth som du kan finde på nettet og ogå lidt om Bhutans Gross national happiness. Held og lykke med forhåbentlig mange foredrag rundt omkring i landet.
Bodil Sonne
14-12-2009
Hej Carl Det var spændende læsning, selvom jeg jo klart kender meget omkring din forhistorie. Jeg vil håbe mange vil benytte sig af dit tilbud om foredrag mm, især p.gr.a. din store viden om samspillet mellem teori og praksis. Der har du en kolosal erfaring og viden, som andre kan udnytte . Jeg fik i al fald lyst til at læse C.Wrigth-Mills. Bodil
Ib J.
10-12-2009
Hej Carl - jeg skynder mig at reagere inden vores møde i eftermiddag. Det ser rigtig lovende ud. Vi snakkes. 10.12.09
Eva
06-12-2009
Godt gået - spændende at læse!

  Carl Christensens hjemmeside.

   e-mail: carlchr7@gmail.com